جست و جو در سایت :: www.siranguav.ir

rasouli
🟢قسمت اول
🟢برای شایستگی هر موجود زنده، ناتوانی در تشخیص دشمنان طبیعی معمولاً از ناتوانی در یافتن غذا زیان آورتر است. به همین خاطر موجودات، دنیای پیرامون خود را جست وجو و با استفاده از محرکهای بویایی (شیمیایی)، بینایی و شنوایی، خطر شکارگری و حضور رقیب را درک می کنند. در این بین، محرکهای بویایی از مهمترین راههای اطلاعاتی اند.
🟢محرکهای بویایی دو گروهند:
1. مواد فرّار (Volatile) که بدون تماس درک میشوند
2. مواد غیر فرّار (Nonvolatile) که فقط پس از تماس مستقیم قابل درکند.
🟢محرکهای موثر در درک حضور رقیب معمولاً فرومونها هستند اما اگر رقیب، فردی هم گونه نباشد مواد دیگری غیر از فرومون در شناسایی آنها نقش دارند.
🟢محرکهای موثر در درک خطر شکارگری به دو گروه تقسیم میشوند.
🟢گروه اول، کایرومونها (Kairomones) هستند که به صورت نشانهای مستقیم از خود شکارگر، فرزندان آن و محصولات تولید شده توسط آنها مانند فضولاتشان ناشی میشوند.
🟢گروه دوم، فرومونهای
هشداردهنده (Alarm Pheromones) هستند که به صورت نشانهای غیر مستقیم از افراد هم گونه هشدار داده شده،
آسیب دیده و مرده حاصل میشوند.
----------------
بهترین راه مبارزه با آفات و بیماری استفاده از پهپاد های کشاورزی سیرنگ هست.
برای تماس با کارشناسان ما با شماره زیرارتباط برقرار کنید.
09039574929

بیماری آتشک

rasouli
پروانه مینوز گوجه فرنگی (Tuta absoluta)از مهمترین خسارت زا ترین آفت گوجه فرنگی می باشد. به طور عمده این آفت به برگها و میوه ها خسارت میزند، اما میتواند روی ساقه، جوانهها و گلها سبب از دست رفتن محصول تا حد 100 درصد شود (Lietti et al., 2005). مهمترین مشخصه ی آفت، دالان های لکه تاولی روی برگ است. درون این تونل های ایجاد شده توسط لارو، لاروها و تودههای سیاه فضولات دیده میشود. در خسارت زیاد، برگها کاملاً پژمرده شده و به دلیل بدشکلی ایجاد شده از تونلها، فتوسنتز کاهش مییابد (Suinaga et al., 1999). لاروها با نفوذ به گیاه علاوه بر ایجاد تونل سبب ورود بیمارگرهای ثانویه و پوسیدگی میشوند. لاروها تنها از بافت مزوفیل تغذیه میکنند و اپیدرم دست نخورده باقی میماند. گوجه فرنگی در هر مرحله رشدی ممکن است مورد حمله این آفت قرار بگیرد ولی در سیب زمینی فقط بخش های هوایی مورد حمله قرار میگیرد (Caffarini et al., 1999). خسارت مستقیم آفت منجر به کاهش ظرفیت فتوسنتز و سطح تولید شده و خسارت غیرمستقیم توسط بیمارگرهایی که در بافت گیاه و میوه وجود دارند باعث آلودگی های ثانویه میشود (Tropea Garzia et al., 2012).
بهترین راه مبارزه با آفات و بیماری استفاده از پهپاد های کشاورزی سیرنگ هست.
برای تماس با کارشناسان ما با شماره زیرارتباط برقرار کنید.
09039574929

rasouli
در اندامک های بازومانند مودار در انتهای بدن لارو سن آخر پروانه بال سفید،Angled sunbeam، علاوه بر نقش دفاعی در برابر دشمنان، متصاعدکننده مواد فراری نیز میباشند که به عقیده پژوهشگران، این مواد نیز نقش دفاعی و هشدار دهنده دارند.

کود سیلیسیم

آفات مهم نیشکر

قسمت پایانی سمشناسی

کنترل علف های هرز هویج

افات و سم ۶

افات و سم ۵

افات و سم ۴

انواع افات ۳

انواع افات ۲

انواع افت مقاله ۱

mvali
بهتر است بدانید که هر کشاورز و باغداری بعد از یک فصل زراعی به یک میزان برداشت خاصی خواهد رسید اما مهم صِرف کشاورزی طبق عادت نیست مهم میزان برداشت شماست. شما می توانید با رعایت یک برنامه غذایی، جزو کشاورزانی باشید که برداشت خودشان را به دو و یا سه برابر رسانده اند و این نکته را هرگز فراموش نکنید که اکثر هزینه ها در کشاورزی معمولی و پولساز مشترک و یکی هستند مثل هزینه های اجاره ، سم، بذر، کارگر، آب و ... اما یک هزینه تغذیه متفاوت و متغییراست که با این هزینه می توانید برداشت خودتان را به دو و یا سه برابر برسانید. قبل از هر چیز بایست بدانیم که در تغذیه درختان میوه در پاییز و زمستان بسیار مهم است. از میان مراقبت هایی که در فصل خواب درختان انجام می شود بدون شک مهمترین مراقبت، استفاده از کودهای مناسب جهت افزایش راندمان گیاه در فصل آتی خواهد بود.

سرمایه گذاری ایمن

افات چای

nasiri
این حشره با مکیدن شیره نباتی باعث ضعف شدید درختان میزبان میگردد. عیب دیگر آن ترشح عسلک است که باعث تجمع گرد وخاک در سطح تنه و سرشاخه و برگ درختان میزبان و احیاناً تولید دوده (فوماژین) میگردد و در نتیجه باعث رکورد فعالیتهای فیزیولوژیک درخت بخصوص کربن گیری و تنفس میگردد.
مبارزه و کنترل آفت شپشک نخودی
سمپاشی زمستانه علیه این آفت بسیار موثر است.
سمپاشی تابستانه باید در زمان اوج فعالیت این آفت انجام گیرد که بستگی به آب و هوای منطقه دارد که تقریباً از اواسط خرداد تا تیرماه صورت میگیرد.
با استفاده از پهپاد کشاورزی سیرنگ این کار را در کمترین زمان و بالاترین سرعت انجام دهید.
با ما همراه باشید👇
09925482920

انواع انگور

mvali
در سال های اخیر پهپادها به همه صنایع راه یافته اند. با بررسی که درباره پهپادهای کشاورزی انجام شده، می توان گفت انقلاب کشاورزی در راه است. در حقیقت پهپادها را می توان آینده دنیای کشت و برداشت محصولات دانست. احتمالا در آینده نه چندان دور محصولات کشاورزی بسیار بهتری را می توان مصرف کرد. مصرف بیشتر با وجود کیفیت بالا و هزینه تمام شده پایین از مزایای دنیای کشاورزی آینده هستند. در اضل پهپادها، آینده دنیا و صنعت کشاورزی هستند.

اهمیت گرده افشانی در باغ ها

کشاورزی استان خراسان رضوی همچنان پر رونق

nasiri
۵ کود مهم ضد گرمازدگی و کم آبی برای درختان
۱) کودهای گاوی پوسیده شده مناطق با گرمای بالا و کم آب در تابستان حتی الامکان جهت چالکود از مواد آلی گاوی پوسانده شده اطراف درخت استفاده گردد.
۲) کودهای با درصد بالای پتاسیم
۳) کودهای با درصد بالای اسید آمینه
۴) کودهای با درصد بالای کلسیم و سیلیس
۵) مواد آلی همچون اسیدهای هیومیک
این ۵ کود برای مقابله با گرمازدگی و کم آبی درختان عالی هستند.
با ما همراه باشید👇
09925482920

چرا درختان دچار توقف رشد می شوند؟

nasiri
چه چیزی باعث ریزش درخت انگور میشود؟
۱) سریع بودن رشد رویشی سرشاخهها و بروز رقابت سرشاخهها با گل
۲) کم بودن ذخایر غذایی در اول فصل رشد در تاکهای ضعیف، متروکه و هرس نشده و یا پر محصول در سال گذشته
۳) نقص در گرده افشانی و لقاح بویژه در انگورهای ماده فیزیولوژیک
۴) بارندگی و باد شدید در حین گرده افشانی
۵) پوشش برگی زیاد و قرار گرفتن خوشهها در زیر سایه برگها
۶) تنش شدید خشکی در زمان گلدهی
۷) کمبود عناصر غذایی مانند بور، روی و ازت

razaghi
استفاده از پهپاد شرکت سیرنگ جهت سمپاشی و محلولپاشی مزارع گندم و باغات انگور در استان آذربایجان شرقی شهرستان ملکان با حضور مهندس علیوند مدیر جهاد کشاورزی، مهندس صیامی رئیس اداره ترویج، مهندس عباسی رئیس مرکز لیلان، جمعی از کشاورزان پیشرو و کارشناسان شرکت های فنی و مشاوره ای در روستای شیرین کند
باما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس با شماره تلفن ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره تلفن ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
🔶علف کش ها در دمای بالای 15 درجه بهتر عمل می کنند.
🔶در هوای گرم و آرام با سرخرطومی یونجه مبارزه کنید.
🔶در هوای خنک، سمپاشی علیه سن گندم را انجام دهید.
🔶سمپاشی باغات را در هوای خنک (اول صبح یا عصر دیر هنگام) انجام دهید.
🔶سعی کنید در صورت امکان یک روز بعد از سمپاشی باغ ،آبیاری را انجام دهید.
🔶بعد از استفاده از محلولپاشی کلسیم در باغ، حتما آبیاری را انجام دهید.
🔶 از اختلاط سموم بدون توصیه کارشناسان گیاهپزشکی پرهیز کنید.
🔶در جریان سمپاشی حتما باید همزن سمپاش فعال باشد.
🔶 به رعایت زمان اصولی مبارزه علیه آفات، اهمیت بدهید.
🔶 از سمپاشی بی رویه پرهیز کنید.
🔶به دوره ماندگاری سموم اهمیت زیادی بدهید لذا از سمومی که ماندگاری زیادی دارند در میوه هایی که مصرف تازه خوری دارند(مانند هلو، گیلاس، زردآلو و....) و سبزیجات پرهیز کنید.
🔶سمپاشی علیه پیله خوار نخود را عصر دیر وقت انجام دهید چون در شب فعالیت بیشتری دارند.
🔶دقت داشته باشید که هدف از سمپاشی ازبین بردن همه حشرات نیست.
با ما همراه باشید
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره تلفن ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
لکه برگی کدوئیان
این نوع آفت بیماری را به سمت برگ، ساقه و میوه گیاه میبرد.
در میوههایی همچون خیار، خربزه و هندوانه قابل مشاهده است. در طولانی مدت باعث مرگ گیاه میشود.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
سوسک کلرادو
به برگهای گیاه سیبزمینی، خیار صیفی جات خسارت وارد میکند و باعث سستی و ضعف کلی گیاه می شود.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره تلفن ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

mvali
مواد ارگانیک جایگزین مناسبی برای سموم و قارچ کش ها و همینطور کودها هستند. محصول ارگانیک اگروسیب ویژه کشاورزی و گلخانه شرایط سم زدایی خوبی برای کشاورزان فراهم میسازد. این محصول همه عوامل بیماری زا را از بین می برد و به صورت کنسانتره تولید و عرضه می شود. برای تولید اگروسیب از ترکیبات اصلی آب و اکسیژن استفاده می شود و بر خلاف سموم شیمیایی هیچ تاثیر مضری روی گیاهان ندارد.
طریقه سمپاشی مرکبات به کمک اگروسیب بسیار آسان است به طوری که از اسپری مخصوص استفاده شده است و همینطور می توان از مه پاش استفاده کرد.
پراکسیدین کشاورزی از دیگر محصولات است. این محصول ضدعفونی کننده بوده و برای برای ضدعفونی کردن خاک نیز استفاده می شود. این محصول به اکسیژن رسانی خاک کمک زیادی می کند و اثرات ضدعفونی کنندگی قوی دارد. به طور کلی این محصول در دوزهای مختلف طراحی و عرضه می شود و اندام های گیاه را از بیماری های مختلف اعم از سفیدک حقیقی و دروغی دور نگه می دارد. محصولات سمپاشی آرال شیمی هیچ یک از مضراتی که سایر محصولات شیمیایی دارد را نخواهد داشت و گزینه ای بسیار عالی برای داشتن محصولاتی سالم محسوب می شود.

mvali
عوارض زیست محیطی سموم باقی مانده بر روی درختان
سمپاشی مرکبات به صورت بی رویه سبب آسیب به درختان و حتی به انسان می شود. میزان آفات مورد استفاده سال به سال بیشتر می شود اما این موضوع نباید باعث مصرف بی رویه سموم و آفت کش های شیمیایی شود.
کیفیت و کمیت محصول یکی از مهمترین مواردی است که در خصوص سموم مختلف دیده می شود. کوددهی مرکبات اثر مهمی روی تقویت گیاه دارد و سبب می شود که خاک بارور شده و حاصلخیز تر باشد.
مصرف سموم و کودهای شیمیایی در ایران بیش از نیم قرن است که دیده می شود. اینطور که بررسی ها نشان می دهد در صورتی که مصرف بی رویه سموم آفت کش صورت بگیرد مقداری از آن روی بافت درختان باقی خواهد ماند و همینطور سبب حمله به خاک شده و در طولانی مدت اثربخشی خود را از دست می دهد. بررسی ها نشان می دهد که کودهای شیمیایی می بایست از نظر کیفیت مورد بررسی قرار بگیرد. در دنیای امروز تکنولوژی به قدری پیشرفت کرده است که دیگر نباید نگران رشد مرکبات بود.
باقی مانده سموم روی برگ درختان سبب زرد شدن آنها می شود و از سوی دیگر بافت ساقه ها را مورد هدف قرار می دهد این وضعیت برای جوانه زنی های سال های آینده درختان مشکل ساز شده و درخت نمی تواند میوه رسیده و خوش طعم داشته باشد. بررسی ها نشان می دهد که وجود ذرات سموم روی بافت درختان سبب بروز مشکلات عدیده ای می شود و در این زمینه حتی طعم میوه نیز تغییر می کند.
.jpg)
روش ها، ضرورت و زمان مناسب سمپاشی مرکبات

nasiri
چهارمین آزمایش خاک: تست Ph
خاک شما بسیار به رشد (سطح اسیدیته) ph گیاهان شما وابستگی زیادی به سطح اسیدیته خاک شما دارد. Ph در مقیاس صفر تا ۱۴ آزمایش میشود، صفر آن بسیار اسیدی و ۱۴ بسیار قلیایی است. بیشتر گیاهان در خاک با PH نسبتاً خنثی، بین شش تا هفت، بهترین رشد را دارند. هنگامیکه سطح Ph کمتر از پنج یا بیشتر از هشت باشد، گیاهان به آن اندازه که باید و به خوبی رشد نمیکنند. هر خانه و باغی کیتهای تست Ph را جهت تعیین ph خاک به همراه داشته باشید. این کیتها نسبتاً دقیق هستند، اما باید مطمئن شوید که دستورالعملهای تست را دقیقاً دنبال میکنید. هنگامیکه بدانید Ph خاک شما مشکل دارد یا خیر، میتوانید برای رفع مشکل شروع به کار کنید. برای تعیین PH خاک با استفاده از کیت تست Ph، مقداری از خاک را در یک ظرف شیشهای ریخته و با استفاده از آب مقطر که دارای Ph خنثی است، خاک را حل کنید. سپس یکی از کیتهای تست Ph را در محلول موردنظر فرو برده و پس از چند لحظه کیت را از محلول خارج کنید و منتظر بمانید تا کیت تغییر رنگ دهد. از نمودار رنگ برای مطابقت رنگ نمونه خاک خود و تعیین Ph آن استفاده کنید.
با ما همراه باشید👇
09925482920

nasiri
سومین آزمایش خاک: تست کرم خاکی
کرمها شاخصهای خوبی برای سلامت کلی خاک شما بهویژه از نظر فعالیت بیولوژیکی هستند. همچنین اگر در خاک کرم خاکی دارید این احتمال وجود دارد که تمام میکروبها و باکتریهای مفیدی را که باعث ایجاد خاک سالم و گیاهان قوی میشود، داشته باشید. برای انجام تست کرم خاکی: اطمینان حاصل کنید که خاک حداقل تا ۱۳ درجه سانتیگراد گرم شده است و حداقل تا حدودی مرطوب است، اما خیس نیست. یک گودال به عرض و عمق یک فوت (۳۰ سانتیمتر) حفر کنید و خاک آن را روی یک پارچه برزنت یا تکه مقوا بریزید. درحالیکه خاک را دوباره به گودال برمیگردانید خاک را با دست خود الک کنید و کرمهای خاکی را بشمارید. اگر حداقل ده کرم خاکی پیدا کردید، خاک شما بسیار خوب است. کمتر از این نشان میدهد که ممکن است مواد آلی کافی در خاک برای حمایت از جمعیت کرم سالم وجود نداشته باشد، یا خاک شما بیشازحد اسیدی یا قلیایی باشد.
با ما همراه باشید👇
09925482920

nasiri
دومین آزمایش خاک: تست نفوذپذیری و زهکشی خاک
همچنین تعیین اینکه آیا خاک شما مشکل زهکشی دارد یا خیر مهم است. بعضی از گیاهان در صورت مرطوب ماندن بیشازحد خاک، ریشه آنها دچار پوسیدگی شده و درنهایت از بین میروند. برای آزمایش نفوذپذیری و زهکشی خاک کارهای زیر را انجام دهید: گودالی به عرض حدود شش اینچ (۱۵ سانتیمتر) و عمق یک پا (۳۰ سانتیمتر) حفر کنید. گودال را با آب پر کنید و اجازه دهید کاملاً تخلیه شود. دوباره آن را با آب پر کنید. مدت زمان تخلیه آب را یادداشت کنید. اگر تخلیه آب بیش از چهار ساعت طول بکشد، خاک شما زهکشی ضعیفی دارد.
با ما همراه باشید👇
09925482920

nasiri
اولین آزمایش خاک: تست فشرده ساختن خاک با دست
یکی از اساسیترین خصوصیات خاک ترکیب آن است. بهطورکلی، خاکها بهعنوان خاک رسی، خاک شنی یا خاک لومی طبقهبندی میشوند. خاک رس غنی از مواد مغذی است، اما زهکشی آن کند است. خاک شنی زهکشی سریعی دارد اما در نگهداری مواد مغذی و رطوبت مشکل دارد. خاک لومی بهطورکلی خاک ایده آل در نظر گرفته میشود زیرا رطوبت و مواد مغذی را در خود نگه میدارد اما خیس نمیماند.
برای تعیین نوع خاک خود، یک مشت خاک مرطوب (اما نه خیس) از باغ خود بردارید و با دست خود یک فشار محکم به آن بدهید. سپس، دست خود را باز کنید. یکی از سه اتفاق زیر رخ خواهد داد:
_ شکل خود را حفظ خواهد کرد و هنگامیکه با انگشت خود یک ضربه سبک به آن وارد میکنید، خرد میشود. این بدان معنی است که شما خوششانس هستید و خاک لومی دارید.
_ شکل خود را حفظ میکند و هنگامیکه با انگشت خود یک ضربه سبک به آن وارد میکنید سرسختانه در دست شما مینشیند و خرد نمیشود. این بدان معنی است که خاک شما خاک رسی است.
_ بهمحض اینکه دستتان را باز کنید خاک از هم میپاشد. این بدان معنی است که شما خاک شنی دارید.
با ما همراه باشید👇
09925482920

nasiri
🌺آیا می دانستید با افزایش شوری غلظت عناصر آهن و مس در بافت های گیاهان زراعی و صیفی کاهش و میزان منگنز و روی افزایش می یابد؟
🌺آیا می دانستید افزایش شوری باعث کاهش سیلیس در نسوج گیاهی می شود؟ کاهش این ماده منجر به آسیب پذیری بافت های هوایی در برابر صدمات فیزیکی و تغییر دما می شود.
🌺آیا می دانستید کاهش رطوبت خاک جذب آهن و منگنز را توسط ریشه محدود می کند؟ آیا می دانستید در شرایط خشکی، استفاده از سیلیس باعث کاهش تعرق گیاه می شود؟
🌺آیا می دانستید تفاوت اصلی در اندازه گیاهان زراعی به میزان جذب دی اکسید کربن آنها از هوا مربوط است؟ به عنوان مثال ذرت دی اکسید کربن بسیار بیشتری از گندم جذب می کند.
🌺آیا می دانستید استفاده مداوم از گوگرد برای از بین بردن آفات مکنده باعث صدمات جبران ناپذیر به درخت در طولانی مدت می شود؟
با ما همراه باشید👇
09925482920

nasiri
علاوه بر سم پاشی بوسیله پهپاد سمپاش، بذر پاشی و کود پاشی از دیگر کارهایی است که توسط پهپاد کشاورزی انجام می گردد. این کار باعث صرفه جویی در وقت و همچنین کاهش هدر رفت می شود. سم پاشی بوسیله پهپاد سمپاش بسیار هدفمند است. پهپاد سمپاش می تواند برای پاشیدن علف کش ها در مزارع مستقر شود. این یک روش بسیار کارآمد است؛ زیرا با روش هایی که در حال حاضر به کار گرفته می شوند علف کش ها در تمام طول و عرض مزرعه پاشیده می شوند؛ درحالیکه با استفاده از پهپاد سمپاش، علف کش ها مستقیماً روی علفهای هرز مزرعه پاشیده می شوند. انواع دیگر پهپاد کشاورزی می تواند مقدار کود مورد نیاز را در مزارع تامین کند. این کار نه تنها موجب صرفه جویی در کود می شود، بلکه تعادل زیست محیطی را نیز حفظ می کند؛ زیرا با استفاده هدفمند از کود، مقدار کمتری گازهای منشاء ازن در فضا آزاد می شوند.این فرآیند مطمئناً باعث می شود کشاورزان توانمند شوند و عدم اطمینان و آسیب پذیری را که همیشه بر بخش کشاورزی حاکم بوده است، کاهش می دهد.
پهپاد کشاورزی به طرق بی شماری به کشاورزان و هرکسی که در بخش کشاورزی فعالیت می کند، سود می رساند. با این کار کشاورزان قادر به صرفه جویی در وقت، هزینه و افزایش دانش خود در مورد الگوهای رشد محصولات مختلف خواهند بود. به طور همزمان، افزایش بهره وری و حفاظت از محیط زیست نیز تامین خواهد شد.
با ما همراه باشید👇
09925482920

mvali
فلایت کنترلر یا همان مغز متفکر پرنده های هدایت پذیر از راه دور
در کواد کوپتر ها برای حفظ تعادل و کنترل پرواز خود نیاز است تا هر چهار موتور به صورت مداوم و لحظه ای با یکدیگر ارتباط داشته باشند تا از زمین خورد ربات پرنده جلوگیری شود.
موتور ها به تنهایی توانایی تنظیم و تصمیم گیری را ندارند بنابراین نیاز است تا از یک سیستم کنترلی و به اصطلاح مغز متفکر در این ربات های پرنده استفاده شود. به این مغز متفکر فلایت کنترلر می گویند.
فلایت کنترلر ها پا دریافت اطلاعات از سنسور ها و رادیو کنترل دستوراتی را به موتور ها ارسال می کنند و با کنترل سرعت چرخش هر موتور که واحد آن RPM می باشد همواره سعی در متعادل نگه داشتن کواد کوپتر و اجرای دستورات ارسالی شما از طریق رادیو کنترلر را دارد.
یک فلایت کنترلر باید بتواند در همه حالات مورد نیاز، مثل کنترل مستقیم توسط کاربر و یا کنترل به صورت خودکار عملیات انجام دهد. فلایت کنترلر با اتصال به رادیوکنترلر به کاربر متصل شده و دستورات مستقیم کاربر را اجرا می کند. علاوه بر حفظ ارتفاع و کنترل جهت و سرعت حرکت، تشخیص موقعیت دقیق مکانی با استفاده از سیستم GPS و حفظ موقعیت جغرافیایی در نقاط تعیین شده یکی از وظایف مهم فلایت کنترلر است.
.jpg)
عوامل مؤثر در بازده کلی عملیات سمپاشی مزرعه

nasiri
کشاورزی مدرن، با استفاده از جی پی اس، سیستم های ماهوارهای و پهپاد کشاورزی، عملکرد مزرعه را به حداکثر میرساند و به کشاورز کمک می کند تا بفهمد که کدام محصول از نظر خاک و شرایط زمین شناسی مناسبتر است. علاوه بر این استفاده از فن آوری کشاورزی در صورت وجود موارد پیش بینی نشده در شرایط جوی، به کشاورزان هشدار می دهد که اقدامات احتیاطی را انجام دهند.با وجودی که که کشاورزی مدرن دیگر مفهوم جدیدی نیست، اما در حال تحول است و برای بهینه سازی بهتر مشکلات کشاورزی، فناوری های جدیدی را نیز در پی دارد. پهپاد کشاورزی نقش مهمی در کشاورزی مدرن دارد و نقش این پهپادها می تواند افزایش یافته، تا بهترین کیفیت را ارائه دهند. پهپاد کشاورزی مجهز به دوربین با وضوح بالا و سنسورهای دقیق، می تواند در هزاران هکتار مزرعه پرواز کند و به جمع آوری داده ها بپردازد. این اطلاعات می تواند برای نقشه برداری از محل های آفت خورده، تنش زراعی و پیش بینی میزان محصول در هر هکتار استفاده شود. تصاویر پهپاد کشاورزی به کشاورز کمک می کند تا آنچه را که در مزرعه شان اتفاق می افتد زیر نظر بگیرد، بدون اینکه نیاز باشد خودشان به مزرعه سرکشی کنند و یا افرادی را برای این کار استخدام کند. کشاورز دقیقا متوجه می شود که در کدام مناطق باید بیشتر تمرکز کند و به کجا منابع بیشتری اختصاص دهد. همچنین او متوجه می شود آیا این منطقه برای یک محصول خاص مناسب است یا خیر؟
و اینکه چه میزان احتمال دارد برداشت محصول زیاد شود.
با ما همراه باشید👇
09925482920

nasiri
استفاده از پهپاد کشاورزی (پهپاد سمپاش) برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و کمک به حفظ امنیت غذایی
کشاورزی معیشتی که در گذشته با استفاده از گاوآهن انجام می شد و پس از آن با دستگاههای شخم زننده زمین جایگزین شده بود، اکنون به وسیله تراکتورها و دستگاههای برداشت کننده مکانیزه انجام می گردد. همچنین با استفاده از بذرهای اصلاح شده مقاومت گیاهان در برابر آفت ها بالا رفته است و اکنون مرحله بعدی در تکامل کشاورزی، قطعات بزرگ زمینهای کشاورزی هستند که در آنها یک نوع محصول کاشته میشوند. این زمینها می تواند خروجی بیسابقهای داشته باشند زیرا پهپاد کشاورزی میتواند برای عملکرد های مختلف در آن مستقر گردد. با رشد سریع جمعیت، تخریب محیط زیست، گرم شدن کره زمین و کاهش زمین های زراعی، امنیت غذایی مسئله حساسی خواهد شد و تغذیه جمعیت در حال گسترش نیاز به نوآوری در روشهای کشاورزی و استفاده گسترده از پهپاد کشاورزی دارد.
با ما همراه باشید👇
09925482920

ذرت

razaghi
کرم مفتولی ریشه
این نوع آفت معمولاً به صیفی جاتی همچون هویج، کاهو، کلام و چغندر قند، گوجه خسارت وارد می کند. حشرات کوچک این گیاهان از گیاهانی که تازه جوانهزدهاند تغذیه میکند و حشرات بزرگتر نیز از گلهای این گیاه تغذیه میکنند.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
کنه زنگار گوجهفرنگی
این نوع کنه بر سطح گوجهفرنگی و سیبزمینی حمله میکن. کنهها تخمهای کروی شکل خود را در اطراف رگبرگهای گیاه میپاشند.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
مگس پیاز
این نوع آفت ساقههای زیرزمینی پیاز را سوراخ و باعث زرد شدن برگهای آن میشود.
این نوع آفت بیشتر بر روی پیاز، سیر، موسیر و سیبزمینی است.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
شته لگومینوز
این نوع شته در ایران با اسامی ای همچون، شته یونجه، شته سیاه نخودیان و شته طاووسی و آقاقیا شناخته میشود.
این نوع آفت به نخود، لوبیا، کلم، و … آسیب میرساند
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

razaghi
1.شته سیاه باقلا از جمله بارزترین آفات است که به ساقه و برگ گیاهان حمله میکند.
این آفت به بادمجان،اسفناج و … حمله میکند و باعث ضعف کلی و از بین رفتن گیاه میشود.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

تاریخچه، مزایا، معایب و روش کابرد علف کشها

mvali
رادیو کنترل های جدید پهپاد های سیرنگ:
رادیو کنترلر پهپاد Skydroid H12
رادیو کنترل پهپاد Skydroid H12، دارای سیستم هوشمند اندروید می باشد و با استفاده از نمایشگر 5.5 اینچی قادر به مشاهده FPV ( بصورت زنده ) خواهیدبود. دستگاه دارای برد حداکثر 30 کیلومتر بوده و گزینه مناسبی برای کاربران صنعتی می باشد. باتری این رادیوکنترلرها 1000 میلی آمپر بوده و می تواند 6 الی 20 ساعت دوام داشته باشد. علاوه بر آن، پهپاد Skydroid H12 دارای یه کیف قابل حمل و گیرنده و دوربین گیمبال تک محوری یا دوربین دید در شب LED می باشد.
این رادیو کنترل کار کردن با پهپاد را برای خلبانان عزیز راحت تر کرده و به آنها کمک فراوانی در خصوص تسریع کار خود میکند.
همچنین دیگر نیاز به تلفن همراه نخواهند داشت.

زمان سمپاشی

منگنز در باغات

پتوس

اختلاط کود با سموم

شته جالیز

تاریخچه، مزایا، معایب و روش کابرد علف کشها

rakhshani
گلرنگ یا گُلِ خشت (نام علمی: Carthamus tinctorius) گیاهی است یکساله که ارتفاع آن به حدود ۶۰ سانتیمتر میرسد. برگهای آن پهن، دندانه دار و بدون دمبرگ میباشد. رگبرگها در قسمت زیرین برگ کاملاً نمایان است. گلهای آن منفرد، لولهای و به رنگ زرد مایل به قرمز است که در انتهای ساقه ظاهر میشود. میوه آن سفید و به صورت فندقه بوده که انتهائی آن دارای دستهای تار نازک است. گلرنگ، یکی از گیاهان دارویی بسیار مهم است که در آشپزی نیز کاربرد دارد و به آن زعفران تقلبی گفته میشود. از گیاه گلرنگ در صنعت رنگرزینیز استفاده میشود.
این گیاه بومی ایران است و در حال حاضر در بیشتر نقاط دنیا کشت میشود. این گیاه در مناطق مختلف ایران با اسامی مختلفی شناخته میشود، از جمله: کاچیره، کاجیره، کاجره، کازیره، کاپیسه، کاژیره، کاغله، کاغاله، کاخلی، قاقلی، هِچْک، پَلْم (با پَلِم به معنای آقطی فرق دارد)، مُعَصفَر، گُل عُصفُر، کافشه،گل کاغذجیله،گل کِویشَک، قرطم، خِسک، خِسق. این گیاه در بعضی از استانهای جنوبی مانند سیستان و بلوچستان هِچْک ودر کرمان گل خِشت نیز نامیده میشود.[نیازمند منبع]
این گیاه بومی مشرقزمین بوده و پساز آن به سایر مناطق دنیا منتشر شدهاست و امروزه در اغلب کشورها کاشته میشود؛ در کشور ایران نیز در بلوچستان، خراسان، تفرش، استان کرمان، تبریز و استان چهارمحال و بختیاری و روستای خوی شهرکرد و برخی مناطق دیگر میروید.
جالب است بدانید این گیاه در صنعت ارایشی بسیار مصرف دارد
و از روغن این کیاه بسیار مصرف میشود
در حال حاضر در استان لرستان کاشت و برداشت این محصول انجام میشود
برای سمپاشی با پهپاد کشاورزی با شماره ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ تماس حاصل فرمائید.

rakhshani
۱۳ هزار تن محصول نخود در لرستان برداشت شد
جواد طهماسبی امروز در گفتوگو با فارس در خرمآباد، با اشاره به برداشت حبوبات از سطح مزارع لرستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۰ درصد حبوبات استان برداشت شده است، ضمن اینکه لرستان رتبه نخست تولید حبوبات و رتبه دوم سطح زیرکشت این محصولات در کشور را دارا است.
وی خاطرنشان کرد: حبوبات کشت شده در استان شامل نخود، عدس و باقلا بوده، ضمن اینکه از نظر تولید و همچنین کیفیت نخود، لرستان از استانهای برتر کشور محسوب میشود.
مدیر زراعت جهادکشاورزی لرستان، سطح زیرکشت نخود دیم در مزارع استان را ۷۹ هزار و ۱۶۲هکتار عنوان و میزان تولید پیشبینی شده را ۱۳ هزار و ۲۶۳ بیان کرد.
طهماسبی همچنین میزان سطح زیرکشت و همچنین تولید نخود آبی را به ترتیب ۱۳۲ هکتار و ۹۹ تن عنوان کرد.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت عدس دیم در استان ۱۱ هزار و ۶۶۶ هکتار طی سال زراعی جاری بوده است، ضپن اینکه مقدار عدس ابی کشت شده ۳۸۸ هکتار است که انتظار میرود ۲۰۱ تن از این محصول برداشت شود.
مدیر زراعت جهادکشاورزی لرستان با بیان اینکه باقلا دیگر رقم حبوبات کشت شده در سطح مزارع استان است، افزود: در حال حاضر ۳ هزار و ۹۸۴هکتار از سطح زمینهای استان زیر پوشش کشت باقلا رفته که پیشبینی میشود از این میزان، ۹ هزار و ۹۶۰ تن محصول تولید شود.
برای سمپاشی با پهپاد کشاورزی با ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ رخشانی تماس حاصل فرمائید.

علائم ظاهری کمبود آهن و منگنز در درخت گردو و راهکار آن

کشاورزی در استان گیلان

رایج ترین تنش های گیاهی

اصلاح خاکهای شور

گوگرد در کشاورزی

nasiri
_ افزایش مقاومت گیاه به خوابیدگی و ورس مخصوصا در گندم
_ تاثیر بر کیفیت میوه و بهبود رنگ و افزایش قند مخصوصا در سیب
_ افزایش مقاومت گیاه به آفات و بیماریها
_ تاثیر در متابولیسم ازت و سنتز پروتئینها
_ انتقال قندها، آب و مواد غذایی در گیاه
_ تاثیر در سوخت و ساز کربوهیدراتها و عمل فتوسنتز
_ افزایش کیفیت محصولات کشاورزی
_ تنظیم میزان آب محصولات زراعی و در نتیجه ایجاد مقاومت در برابر خشکی
با ما همراه باشید👇
09925482920

جوانه خوار بلوط آفتی بر پیکر جنگلهای زاگرس

نقش آهن در گیاه

حاصلخیزی خاك و عوامل مؤثر در آن

مهمترین بیماری توت فرنگی

علف های هرز یکساله ی باریک برگ گندم

mvali
یکی دیگر از کاربردهای گسترده پهپادهای کشاورزی، آنالیز کیفیت خاک و زمین های کشاورزی است.
با تهیه نقشه های سه بعدی از خاک زمین کشاورزی به وسیله پهپادهای کشاورزی، میتوان مسائل مربوط به کیفیت خاک، مدیریت مواد مغذی و همچنین مناطق مرده خاک را مشاهده کرد. این داده ها در ابتدا، وسط و انتهای چرخه محصول به کار میآیند و میتوانند اطلاعات مفیدی پیرامون کیفیت خاک در اختیار بگذارند.
تهیه نقشه سه بعدی توسط پهپاد، در ابتدای کار به یافتن الگوی مناسب جهت کاشت بذر کمک میکند. در ادامه نیز میتوان از این تصاویر برای نظارت مداوم بر سیستم آبیاری و مدیریت سطح مواد مغذی استفاده کرد.
.jpg)
سوسک سرشاخه خوار و راه های مبارزه با آن

rakhshani
آموزش قدم به قدم کاشت کنجد
کنجد از محصولات بومی ایران است که کشت آن در خوزستان پس از برداشت گندم و جو پیشینه ای دیرینه دارد. بر اساس آمارهای اعلام شده سالیانه حداقل ۱۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان خوزستان به زیر کشت این گیاه می رود که بیانگر پذیرش زارعین و استقبال آنها از کشت کنجد می باشد .
اهميت کشت کنجد دانه خوراکی کنجد با ۵۰ تا ۶۰ درصد روغن و ۱۹ تا ۲۵ درصد پروتئین دارای ارزش زیادی برای انسان و کنجاله آن با داشتن ۱۶ تا ۲۲ درصد پروتئین و مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای دام ها بسیار مفید می باشد. مصرف روغن در ایران در سال های اخیر به دلیل رشد جمعیت و افزایش مصرف سرانه بالا رفته (۱۸ – ۱۶ کیلوگرم برای هر نفر ) در حالی که تولید آن به موازات مصرف رشد نکرده و بیش از ۸۰ درصد روغن خوراکی مورد نیاز کشور از خارج وارد می شود . این در حالی است که بررسی ها نشان می دهند که کشور ایران و از جمله استان خوزستان از امکانات کافی برای رسیدن به تولید مطلوب محصولات روغنی برخوردار است .
گیاهان زراعی روغنی که در استان کشت می شوند عبارتند از : کلزا، آفتابگردان ، کنجد و تا حدودي سويا. با توجه به این که هم اکنون ، زراعت تابستانه استان بیشتر به ذرت اختصاص دارد که در تناوب با گندم چالش ساز است ، گسترش سطح زیر کشت کنجد مهم ترین گیاه روغنی تابستانه و اجرای تناوب گندم – کنجد کاهش علف های هرز، آفات و بیماری های گندم را در پی خواهد داشت. بنابراین گسترش کشت کنجد برای تأمین روغن خوراکی ، ارزش علوفه ای کنجاله و ارزش تناوبی اهمیت دارد .
مراحل کاشت دانه کنجد
۱- آماده سازی زمین
بذر کنجد بسیار ریز و وزن هزار دانه آن بین ۲ تا ۳ گرم است . بنابراین بستر بذر باید کاملا نرم باشد. انجام ماخار ( آبیاری پیش از تهیه زمین ) در تهیه بستر بذر نقش اساسی دارد، و چون باعث سبز شدن علف های هرز می گردد با از بین بردن آنها ؛ تراکم علف های هرز در مزرعه را کاهش می دهد.
عملیات تهیه زمین شامل چیزل پیلر ، دیسک و ماله کشی می باشد. ریشه کنجد مستقیم ، قوی و بسیار گسترده می شود. بنابراین انجام شخم عميق توسط زیر شکن ها مانند چيزل الزامی می باشد. به منظور کنترل بهتر علف های هرز پیش از کاشت از علف کش ترفلان به میزان ۲ لیتر در هکتار استفاده کرده که به وسیله دیسک با خاک مخلوط می گردد.
خاک
کنجد را می توان در خاک های زهکش دار کشت کرد. اگرچه در خاک های دارای بافت متوسط رشد بهتری دارد. این گیاه در همه مراحل رشد نسبت به غرقابی شدن حتی کوتاه مدت بیش از حد حساس است ، زیرا زمینه بروز بسیاری از بیماری ها را فراهم می کند. خاک های سبک با لایه زیرین نفوذ ناپذیر یا خاک های شور مناسب نیستند. کنجد در خاک هایی که PH آنها بین ۸- ۵ / ۵ است رشد می کند، اگر چه خاک هایی که واکنش خنثی دارند بهترند .
۲- میزان بذر و روش کاشت
میزان بذر مصرفی در کشت مکانیزه ۴ تا ۶ کیلوگرم در هکتار می باشد و باید به گونه ای کشت گردد که تراکم ۴۰ تا ۶۰ بوته در متر مربع داشته باشیم . تراکم کمتر از ۴۰ بوته در متر مربع به علت افزایش تراکم علف های هرز کاهش عملکرد را به دنبال دارد و تراکم بالاتر از ۶۰ بوته در متر مربع نیز سبب افزایش خوابیدگی و شیوع بیماری های مختلف می گرددکنجد باید به روش جوی و پشته کشت گردد .
فاصله ردیف های کاشت از ۴۵ تا ۶۰ سانتی متر با توجه تیپ شاخه بندی ارقام و توده های گوناگون ، متفاوت است. فاصله مناسب بین دو بوته روی هر ردیف کاشت ۵ تا ۷ سانتی متر و با توجه به ریز بودن بذر کنجد عمق معمول کاشت ۲ تا ۳ سانتی متر است . بهتر است کاشت با ردیف کار مخصوص سبزی و بذور دانه ریز انجام شود. بذرها حتما باید با سموم قارچ کش ضدعفونی شوند.
۳- تاريخ كشت
کمترین دمای خاک برای جوانه زدن و سبز شدن کنجد ۲۰ درجه سانتیگراد و بهترین تاریخ کاشت کنجد نیمه دوم تیر ماه است . کاشت دیر هنگام موجب همزمان شدن مرحله جوانه زنی با هوای داغ اوایل مرداد ماه ( بخصوص در جنوب و شرق استان ) گردیده که بر درصد سبز مزرعه تأثیر منفی می گذارد.
شیوع بیماری های مختلف به ویژه در مزارع دیر کاشت معمولا از مرحله پیدایش کپسول ها آغاز و از مهر ماه به بعد هر چه به زمان برداشت گیاه نزدیکتر می شویم خسارت آنها شدیدتر می گردد . رقم: هم اکنون در بیشتر نقاط استان توده های محلی کنجد کشت می شود.
۴- تغذیه
تأمين عناصر غذایی به اندازه مطلوب برای کنجد ، در افزایش عملکرد کمی و کیفی این گیاه اثر بسیار دارد . کود باید با توجه به تراکم بوته مصرف گردد . میزان رطوبت خاک نیز بر جذب عناصر غذایی اثر می گذارد.
اثر عناصر غذایی پرمصرف ( ازت . فسفر و پتاسیم ) بر عملکرد کنجد
- ازت
زمانی باید از ازت استفاده گردد که فسفات در دسترس باشد. زیرا با وجود کمبود فسفات ، مصرف ازت ممکن است باردهی را کاهش دهد ، کود ازته مورد نیاز در کنجد ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار اوره می باشد که بهتر است نیمی از آن بلافاصله پس از تنک و نیم دیگر پیش از غنچه دهی مصرف شود . مناسب ترین تنک در کنجد هنگامی است که ارتفاع بوته ۱۰ سانتی متر باشد .
علائم کمبود ازت
رنگ گیاه سبز روشن شده ، ساقه ها باریک ، فاقد شاخه ، مستقیم شدن برگهای برگ های پایین تر زرد لیمویی و بعد نارنجی می شوند و برگ های بی رنگ می ریزند .
- فسفر
از میان عناصر مهمترین عنصر غذایی مورد نیاز کنجد فسفر می باشد. ذخیره کافی این عنصر در خاک جهت ایجاد سیستم ریشه ای قوی الزامی است.
مقدار فسفر مورد نیاز کنجد با مصرف ۲۰۰-۱۵۰ کیلوگرم در هکتار فسفات آمونیم هنگام تهیه زمین تأمین می شود .
علائم کمبود فسفر
شاخه ها کوتاه و ساقه ها باریک می گردند. برگ های پایین تیره کدر ، سبز مایل به خاکستری نکروزه شدن برگ های پایین یا بیشتر برگها دچار ریزش می شوند .
- پتاسیم
پتاسیم تحمل گیاه را در برابر بیماری ها و شرایط نامساعد محیطی مانند سرما و خشکی بالا می برد . همچنین سبب افزایش تولید کربوهیدرات و نشاسته می شود . هنگامی که میزان قابل توجهی ازت و فسفر بکار می رود ، برای حفظ تبادل غذایی کاربرد پتاسیم ضروری است.
برای تأمین پتاسیم ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم ، هنگام تهیه زمین بصورت پایه مصرف می شود. هر چند کاربرد نواری کود پتاسیم منجر به جذب بهتر آن توسط گیاه می گردد . در روش پخش سطحی کود پتاسیم و دیسک زدن آن ، چون این عنصر در خاک تثبیت می گردد باید کود بیشتری نسبت به روش نواری مصرف شود .
علایم کمبود پتاسیم
رشد نکردن بوته ها کنگره ای و به سمت بالا فنجانی شدن حاشیه برگهای پایینی و پدیدار شدن رگه هایی به رنگ زرد لیمویی روی برگ که بعدا نارنجی روشن و سرانجام مسی رنگ می شوند .
۵- آبیاری
کنجد در برابر خشکی و در برابر تنش كم آبی مقاوم است. با این وجود گیاهچه کنجد در برابر کمبود آب بیش از حد حساس است .
گیاه کنجد در زمان گلدهی و اوایل دانه بندی به کم آبی حساس تر می شود
که در این مراحل باید آب کافی در اختیار گیاه قرار گیرد . اولین آبیاری بلافاصله پس از کاشت و با توجه به ریز بودن کنجد باید ملایم انجام گردد ، تا بذرها جابه جا نشوند و به جوانه زدن بذور کمک و رشد گیاهچه ها را تسریع کند .
آبیاری دوم به فاصله ۴-۳ روز پس از آبیاری اول ، به منظور تثبیت جوانه زنی بذور انجام می گردد . آبیاری سوم پس از تنک کردن ، هنگامی که ارتفاع بوته ها به ۱۰ سانتی متر می رسد همزمان با کود سرک نوبت اول آبیاری های بعدی را می توان به فاصله ۱۰ تا ۱۵ روز انجام داد . از لحاظ آبیاری حساس ترین مرحله رشد گیاه ، مرحله گلدهی است .
برای اطلاعات بیشتر با رخشانی ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ تماس حاصل فرمائید.

محلول پاشی پسته

nazeri
اگر قصد کشاورزی در زمین های ناهموار،کوهپایه ها،تپه ها، سطوح شیب دار، غیر مسطح رو دارید بهترین روش استفاده از پهپادهای سیرنگ است.
پهپاد های سیرنگ با حفظ فاصله از سطوح، کمک میکنن فاصله با محصول ثابت نگه داشته شود و فرایند بذرپاشی،کودپاشی و سم پاشی به بهترین حالت ممکن اجرایی شود.
کارشناسان و مشاوران ما به تمامی سوالات شما در مورد کشاورزی با پهپاد سیرنگ با حوصله پاسخ خواهند داد.09366288728

دلیل عدم کارایی سمها

کود

nazeri
یکی از خساراتی که در اثر سمپاشی با تراکتور به زمین های کشاورزی وارد می شود این است که با عبور چرخ های تراکتور و ادوات کشاورزی به مزرعه بخش بزرگی از زمین های کشاورزی ما و محصولات ما آسیب می رسد. عبور این چرخ ها باعث لهیدگی و خوابیدگی محصولات شده است.
مخصوصا در محصولاتی مانند گندم و جو پس از استفاده از پهپاد، این میزان آسیب دیدگی در گندم و جو حدود 10 الی 20 درصد کاهش داشته و استفاده از پهپاد این مشکل را حل کرده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پهپادهای کشاورزی سیرنگ با مشاوران ما در تماس باشید.09366288728

razaghi
در مقابله با علف هرز، بیماری و یا آفات یکی از مهمترین پارامترهای اثرگذار، زمان در دسترس است. گاهی وقت ها به دلیل بارندگی یا وزش باد شدید امکان مقابله مهیا نیست. هر قدر تعداد پهپادهای در دسترس بیشتر باشد، در زمان کمتری می توان مساحت بیشتری را پوشش داد. شرکت سیرنگ با دارا بودن بیش از ۱۵۰ فروند پهپاد زیرمجموعه، انتخاب مناسبی برای کشاورزان بوده است.
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس با شماره تلفن ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

mvali
جلوگیری از سرما زدگی به وسیله پهپادهای کشاورزی سیرنگ
یکی از مشکلات سالانه کشاورزان و باغداران سرمازدگی شکوفههای درختان در اواخر زمستان و یا اوایل بهار است. سرمای شبانه باعث میشود آب درون بافت شکوفه ها و برگ ها منجمد شده و به آنها آسیبی جدی برسد.
یک روش کاربردی برای مقابله با سرمازدگی، ایجاد مه گرم با استفاده از دستگاه مه پاش حرارتی (Fogger) میباشد. از این دستگاه ها عموماً برای آفت زدایی باغات استفاده میشود، اما در سرمازدایی نیز بسیار کاربردی هستند.
تأثیر مه پاش حرارتی زمانی که بر روی پهپاد به کار رود بسیار بیشتر نیز میشود. زیرا که پهپاد میتواند در زمان بسیار کمتری کل محیط باغ را پوشش دهد.
بیشترین آسیب گیاهان در موقع سرمازدگی، زمانی است که آفتاب طلوع میکند؛ زیرا که گرم شدن ناگهانی شکوفهها پس از یخ زدگی باعث میشود بافت آنها به شدت آسیب دیده و از بین بروند. بنابراین زمان طلایی مقابله با سرمازدگی، نزدیک به طلوع آفتاب است؛ زیرا که حرارت دادن با مه، روند گرم شدن شکوفهها را کندتر میکند. از آنجا که سرمازدایی در طول شب توسط پهپاد هزینه بر است، میتوان از پهپاد تنها یک بار و در زمان طلایی سرمازدایی استفاده کرد.
از پهپاد مه پاش علاوه بر سرمازدایی، در مبارزه با آفات باغها نیز استفاده میشود. مزیت این مدل آفت زدایی نسبت به سم مایع این است که بخار میتواند کل نواحی درختان را در بر گیرد.

nazeri
اگر بخواهیم مشکلات کشاورزی سنتی را بشماریم، باید به موارد زیر اشاره کنیم :
1) مشکلات مرتبط با آب و آبیاری
2)مشکلات مربوط به اتلاف نیروی انسانی
3)مشکلات مربوط به محصول و جمع آوری حمل و نقل و بسته بندی
با پیشرفت تکنولوژی کشاورزی نیز تغییرات زیادی داشته و دیگر از حالت سنتی خود خارج شده و به سمت مدرنیته در حال حرکت است.
کشاورزی سنتی مسلما مشکلات زیادی دارد که با کمک پهپاد سیرنگ میتوانیم از انها به سادگی عبور کنیم.
با مشاوران ما تماس بگیرید تا یک کشاورزی مدرن را تجربه کنید09366288728

nazeri
آیا سم پاشی به تمامی وجه های گیاه اصبت میکند؟
بله، از طرفی به دلیل جریان هوای پیچشی در زیر پره ها، سم خارج شده به تمامی وجوه گیاه اصابت میکند.
آیا در صورت وزیدن باد، سم توسط باد پخش نمی شود؟
نازل های پهپاد کشاورزی در زیر پره ها قرار دارند و در اثر باد ایجاد شده توسط پره سم به سمت پایین هدایت می شود و بادبردگی وجود ندارد.
اگر سوال های دیگری درباره پهپاد کشاورزی سیرنگ دارید، نگران نباشید
مشاوران ما با حوصله به تمامی سوالات شما پاسخ خواهند داد.
09366288728

nazeri
در مقابله با علف هرز، بیماری و یا آفات یکی از مهمترین پارامتر های اثرگذار، زمان در دسترس است.گاهی وقت ها به دلیل بارندگی و یا وزش باد شدید امکان مقابله مهیا نیست.هر قدر تعداد پهپادهای در دسترس بیشتر باشد، در زمان کمتری می توان مساحت بیشتری را پوشش داد.
شرکت سیرنگ با دارا بودن بیش از 150 فروند پهپاد زیر مجموعه، انتخاب مناسبی برای کشاورزان بوده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09366288728 تماس حاصل فرمایید.

rakhshani
بهترین زمان مصرف کود کلسیم
کلسیم از عناصر اساسی شرکت کننده در ساختار دیواره سلولی گیاهان می باشد که استحکام دیواره سلولی و کیفیت و ماندگاری محصولات به حضور آن وابسته می باشد. کود کلسیم افزون بر تامین کلسیم مورد نیاز گیاهان، سلامت خاک را نیز تامین می کند و در دو حالت مایع و جامد مورد استفاده قرار می گیرد؛ سه عنصر کلسیم، منیزیم و گوگرد از عناصر مغذی ثانویه می باشند که گیاهان برای عملکرد مطلوب خود بایستی به میزان کافی از آنها بهره مند گردند. برای کسب اطلاعات کافی از کاربرد و اثرات کود کلسیم بر محصولات زراعی و باغی، انواع آن ها و بهترین زمان برای مصرف کود کلسیم تا انتهای مقاله ما را همراهی بفرمایید.
اهمیت کود کلسیم برای محصولات
علی رغم اینکه کلسیم از فراوان ترین عناصر موجود در ترکیب پوسته زمین می باشد، اما بسیاری از گیاهان زراعی و باغی از کمبود این عنصر رنج می برند زیرا درون گیاه به کندی حرکت کرده و مشکلات عمده ای من جمله کاهش خاصیت انبارداری و کیفیت میوه ها و هم چنین محصولات زراعی نظیر: گوجه فرنگی، توت فرنگی، هندوانه و …را موجب می شود.
به منظور وجود و انتقال عنصر کلسیم به میزان کافی در گیاهان، بایستی پرورش دهندگان محصولات بر تغذیه خاک و گیاه توجه ویژه ای کنند تا کمبود کلسیم منجر به ایجاد اثرات منفی حاصل از آن نگردد؛ گفتنی است اگر تعادل عناصر برقرار نشود، جذب کلسیم دچار اختلال می گردد زیرا وجود مقادیر بیش از حد آب، پتاسیم و نیتروژن جذب این عنصر را دچار مشکل می کند.
بنابراین در چنین شرایطی نقش کود کلسیم خود را نشان می دهد که بایستی حتما در برنامه کوددهی درختان و محصولات زراعی آن را در نظر داشت.
نقش کلسیم در گیاهان و زمان مصرف آن
استحکام ساختار دیواره سلولی و تقویت آن مرهون وجود کلسیم در این قسمت می باشد؛ کلسیم سلول های موجود در دیواره سلولی را به یکدیگر متصل کرده و ثبات بیشتری به آن ها می بخشد. کمبود کلسیم باعث می شود دیواره سلولی دچار شکستگی شده و گیاهان بیشتر در معرض حملات آفات و بیماری ها قرار بگیرند و حساسیت محصولات پس از مرحله برداشت میوه بیشتر می شود.
عنصر کلسیم در جذب سایر مواد مغذی، فعالیت های آنزیمی و هورمونی نقش مهمی ایفا می کند؛ کلسیم در عملکرد روزنه ها در شرایط تنش های گرمایی دخیل بوده و سبب کاهش اثرات گرمایی بر گیاهان از طریق دخالت در فرآیند تعرق می شود.
کلسیم از عناصر کم تحرک در گیاهان بوده و در حین کمبود چون از بخش های پیر نمی تواند به خوبی به بخش های جوان تر انتقال یابد، در نتیجه سبب از بین رفتن یا سوختگی آنها شده و در میوه ها پوسیدگی انتهای شکوفه را سبب می گردد؛ البته با بهره بردن از کود کلسیم تمامی این علائم با محصول خداحافظی خواهند کرد.
انواع کود کلسیم و بهترین زمان مصرف کلسیم
با به کار بردن کود کلسیم و توجه به تغذیه گیاهان، مقدار بیشتری از این عنصر عاید گیاهان می شود البته در انتخاب نوع کود بایستی از قلیایی یا اسیدی بودن خاک آگاهی پیدا کنید. با توجه به عدم جابجایی کلسیم در درون بافت گیاهی، برخورداری از یک منبع محلول کلسیم در دوره فصل رشد از اولویت کار کشاورزان خواهد بود.
کود فسفات
این کود دارای میزان بالایی از کلسیم بوده و افزودن آن به گیاه افزون بر تامین فسفر مورد نیاز آن، به رفع کمبود کلسیم گیاهان نیز کمک ویژه ای می نماید؛ به طور مثال کود سوپر فسفات ساده حاوی ۲۰ درصد کلسیم، کود سوپر فسفات تری پل محتوی ۱۵ درصد کلسیم می باشد.
زمان مصرف کود نیترات کلسیم
به طور مثال نیترات کلسیم محتوی ۱۰ درصد کلسیم و کود کلاته نظیر نیترات کلسیم می تواند در رفع کمبود این عنصر کارا باشد؛ لازم به ذکر است مقدار کمی از این روش می تواند جذب گیاه گردد و در صورت مشاهده هر گونه کمبود می توان به محلول پاشی کود کلسیم دار اقدام نمود.
کود کلسیم ۲۵ درصد
از مزایای این کود می توان به رشد و تقسیم سلولی بافت های گیاهی، رشد و استحکام دیواره سلولی، تنظیم فعالیت های آنزیمی و متابولیسم نشاسته می باشد. میزان آب مورد استفاده برای محلول پاشی این کود همان مقدار آبی که برای یک هکتار لازم است توصیه می شود.
میزان مصرف کود کلسیم ۲۵ درصد برای انواع مختلف محصولات:
یونجه: مقدار ۲-۵ لیتر پس از شروع رشد بهاره
درختان سیب، آلبالو، گیلاس، زردآلو، شلیل، گلابی، بادام و انواع درختان هسته دار: ۲الی ۵ لیتر در هر هکتار پس از ریزش نمودن گلبرگ ها و تشکیل میوه؛ محلول پاشی مجدد پس از گذشت ۲ الی ۴ هفته درصورت نیاز درختان
درخت زیتون: ۲ الی ۳ لیتر در هر هکتار پیش از گلدهی و انجام مجدد پس از ریزش گلبرگ ها
درختان مرکبات: ۳ الی ۵ لیتر در هر هکتار از وقتی که میوه ها دو الی سه سانتی متری شد اند و انجام مجدد پس از گذشت ۱۵ الی ۲۰ روز
محصولات زراعی گندم، جو، برنج: ۲ الی ۵ لیتر در هر هکتار از زمان پنجه زنی محصولات تا تشکیل یافتن گره دوم
نخود، لوبیا، سویا و دیگر حبوبات: ۲ الی ۴ لیتر در هکتار پیش ازگلدهی
شرایطی که میتواند منجر به کمبود کلسیم در گیاهان شود عبارتند از:
۱)افزایش شوری خاک
۲)وجود رطوبت بالا در محیط
۳)دمای پایین محیط که میزان تعرق و تبخیر از سطح گیاه را کاهش می دهد.
گیاهانی که نیاز مبرم به کلسیم دارند:
از جمله گیاهانی که عنصر کلسیم نقش مهمی در آنها ایفا می کند شامل: سیب، کلم بروکلی، هویج، کلم، کرفس، آلبالو، گیلاس، مرکبات، حبوبات، گوجه فرنگی، دانه ریز ها مانند برنج و گندم، گیلاس، خربزه، انگور، هلو، بادام زمینی، سیب زمینی و فلفل بوده و چون کمبود کلسیم اثر منفی بسیاری بر روی آن ها می گذارد، با سنجیدن تمامی شرایط نسبت به خریداری و استفاده از کود کلسیم توصیه شده توسط کارشناسان اقدام نمایید.
کودهای حاوی کلسیم به سرعت توسط گیاه جذب می شوند در نتیجه رشد سریع گیاه را به دنبال دارند؛ این کودها جذب گیاه شده و از دسترس آن خارج نمی گردند بلکه توسط ریشه نیز به خوبی حفظ میگردد.
نیترات موجود در کود کلسیم نیترات منبع عالی برای برطرف سازی نیاز گیاه به نیتروژن بوده و در مراحل مختلف رشد گیاه به کمک آن می شتابد.
با تشکر از توجه شما جهت افزایش سطح علمی و تجربی آل کود ما را از نظرات، پیشنهادات و بخصوص انتقادات سازنده خود بهره مند سازید.
برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ رخشانی تماس حاصل نمائید.

mvali
پروانه فری یا همان کرم خراط یکی از آفات مهم در نهال های گیلاس میباشد.
این آفت نهال گیلاس زمستان را به صورت لاروهای سنین مختلف در درون شاخه درختان به سر می برد. در اواسط بهار لاروهایی که رشدشان کامل شده به شفیره تبدیل می شوند. طول دوره شفیرگی ۲۰ تا ۴۰ روز است و پس از آن حشرات کامل ظاهر می شوند ظهور پروانه ها تدریجی بوده و از خرداد ماه تا شهریور ادامه دارد. حشرات ماده پس از جفتگیری تخمهای خود را به صورت دسته ای در دهانه سوراخ های خروجی خود روی شاخه ها قرار می دهند. هر حشره ماده ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ تخم می گذارد.
تخم ها پس از دو هفته تفریخ شده و لاروها از محل اتصال دمبرگ به ساقه های نازک نفوذ می کنند بعد از مدتی تغذیه از همان سوراخ ورودی خارج شده و به شاخه های قطورتر حمله می کنند. لاروها پس از طی زمستان در بهار سال بعد به شفیره تبدیل شده و حشرات کامل آنها ظاهر می شوند.

mvali
نظارت بر آبیاری زمین های کشاورزی با استفاده از پهپادهای کشاورزی سیرنگ
آبیاری یکی از مهمترین مسائل کشاورزی است و درست انجام ندادن آن میتواند دردسر ساز باشد. به خصوص زمینهایی که چندین هکتار مساحت دارند آبیاری صحیح آنها اهمیت بسیار بیشتری پیدا میکند. مسائل مربوط به آب و آبیاری نه تنها پرهزینهاند، بلکه میتوانند عملکرد محصول را نیز از بین ببرند.
پهپادهای سیرنگ مجهز به دوربین میتوانند بخشهایی از زمین کشاورزی که آب دریافت نمیکنند و یا مناطقی که بیش از حد آب دریافت میکنند را تشخیص داده و در شناسایی مشکلات سیستم آبیاری کمک کنند. با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده توسط پهپاد، میتوان تصمیمات لازم برای چیدن سیستم آبیاری را به بهترین شکل گرفت. همچنین با اطلاع به موقع از خشک شدن یا تجمع آب در بخشی از زمین به کمک تصاویر پهپاد، میتوان مشکل را قبل از جدی شدن آن رفع کرد.

rakhshani
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز لرستان ، درخت انجیر با نام علمی فیکوس (Ficus) گیاهی از خانواده موراسه (Moracee) بوده و بیش از ۶۰۰ گونه مختلف دارد که اغلب آنها وحشی یا زینتی هستند.
موطن اصلی درخت انجیر، تمدن قدیم یا همان آسیای غربی و کشورهای اطراف مدیترانه است و در ایران روستای سمنگان یا سمغان است و به همین جهت آن را جزء میوههای مناطق نیمه گرم طبقه بندی میکنند.
درخت انجیر بویژه نوع خودرو یا کوهستانی آن که به انجیر کوهی معروف است بسیار قدیمی است دارای برگهای پهن و کرکدار با رگبندی پنجهای با شیار عمیق و ارتفاع آن به ۱۰ متر میرسد .
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سطح زیر کشت انجیر استان لرستان یک هزار و 600هکتار است.
علیرضا احمدوندی افزود: لرستان با تولید ۲۵ هزار و 350 تن انجیرجایگاه نخست را درکشور دارد.
میانگین برداشت انجیر سیاه در لرستان 18 تن و در کشور 14 تن در هکتار است؛ به طوریکه از هر درخت انجیر به طوز میانگین 200 تا 250 کیلو گرم برداشت می شود .
۱۲۰۰ بهره بردار بهطور مستقیم و 6 هزار نفر بهصورت غیرمستقیم در باغات انجیر لرستان مشغول کارند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی پلدختر هم افزود: سطح زیر کشت باغات انجیر سیاه در این شهرستان هزار و 350 هکتار است که یکهزار هکتار آن ولی پور با اشاره به اینکه بیش از 85 درصد باغات انجیر لرستان در منطقه زیودار قرار دارد گفت: سالانه 20 هزار تن انجیر سیاه در شهرستان پلدختر تولید که علاوه برمصرف داخلی به کشورهای اروپایی ، ترکیه، اتریش و مجارستان صادر میشود.
برداشت انجیر سیاه از اوایل مرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.
کمبود آب رودخانه های مادیان رود و کشکان، استفاده از موتور تلمبههای غیر مجاز در بالا دست، نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی، سردخانه و بسته بندی از عمده مشکلات باغداران انجیر است.
البته برای حل مشکل کمبود آب آشامیدنی باغات انجیر لرستان ایستگاه پمپاژ آب بر روی رودخانه کشکان در حال ساخت است.
انجیرمنطقه زیودار پلدختر نوبرانه ترین انجیر سیاه درجهان است.
انجیر حاوی مقدار زیادی مواد مغذی از جمله ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلرین است .به علت ماندگاری کم انجیر، این محصول بیشتر بهصورت تازه خوری مصرف میشود اما در صنایع شیرینیپزی، مربا، سرکه، مارمالاد، شربت و شکلات انجیر نیز فرآوری شده و همچنین بهصورت خشک مورداستفاده قرار میگیرد.
زود رس بودن این محصول شاخصه ای است که انجیر لرستان را در کشور ممتاز کرده به طوریکه این محصول 20 روز زودتر از محصول سایر کشورها روانه بازار میشود .
سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن انجیر در جهان تولید میشود و این در حالی است که ایران با تولید ۵۸ هزار تن انجیر در سال، رتبه پنجم تولید این محصول را در جهان و لرستان جاگاه نخست انجیر سیاه را در کشور انجیر سیاه پلدختر به عنوان مرغوب ترین و زودرس ترین انجیر سیاه کشور همچنان در گمنامی و بدون برند و با کمک واسطه به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود.

rakhshani
حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از مساحت استان لرستانپوشیده از جنگل است که این جنگلهای حوزه رویشی زاگرس از با ارزشترین ذخایر جنگلی جهان است. مهمترین گونه گیاهی در جنگلهای لرستان بلوط است که این درختان نقش فوقالعاده اکولوژیستی دارند و منابع مهمی برای حفظ آب و خاک محسوب میشوند.
جنگلهای لرستان از سال ۱۳۸۸ دچار بیماری و خسارت شدهاند که بخشی از این بیماری متوجه عوامل انسانی و بخشی نیز به دلیل عوامل بیولوژیکی است و تا کنون تحقیقاتی در این زمینه انجام نشدهاست.[۱]
تغییر اقلیم و وجود پدیده گرد و غبار، افزایش درجه حرارت، تغییر بارشها از برف به باران و عدم تعادل در پراکنش بارندگیها موجب تشدید خشکسالی و نابودی بلوط لرستان شدهاست.
به رغم تلاشهای انجام شده، تاکنون درمان قطعی برای بیماری جنگلهای بلوط لرستان یافت نشده و درمانهای موقتی که به تأیید کارشناسان فائو رسیده برای جلوگیری از گسترش زوال بلوط در دستور کار قرار گرفتهاست. هماکنون عملیات بهداشتی به منظور قطع درختان آلوده، عملیات پرورشی به منظور هرس و مقاومسازی درختان و عملیات تولید و کاشت نهالهای مقاوم در دستور کار قرار دارد. در بیماری فعلی درختان بلوط، نوعی سوسک با لانه گزینی در درخت بلوط موجب زوال وخشکیدگی آن میشود که تاکنون دلیل هجوم این سوسکها به جنگلهای بلوط شناسایی نشدهاست. این حشره تنها به درختان بلوط حملهور میشود و کارشناسان دلایل متعددی از جمله گرد و غبار، خشکسالی و حتی اثرات ناشی از بمبهای شیمیایی در زمان جنگ را از عوامل پیدایش و حمله این سوسکها به جنگلهای بلوط عنوان میکنند. ۷۰ درصد علل بیماری خشکسالی تشخیص داده شدهاست
برای حفظ و نگهداری بهتر درختان و سمپاشی به موقع با شماره ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ تماس حاصل فرمائید.

مدیریت مصرف سموم با پهپاد کشاورزی سیرنگ

nazeri
پهپاد 2 کاره سیرنگ علاوه بر سمپاشی قادر به جامد پاشی هم می باشد.
بذرپاشی و کودپاشی از مهم ترین کارکردهای این پهپاد 2 کاره است.
تمامی مدل های پهپاد سیرنگ این قابلیت را دارند که به پهپاد 2کاره تبدیل شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09925482921 تماس حاصل فرمایید.

nazeri
پرنده های محلول پاش سیرنگ
در مدل های اقتصادی، چندکاره، تجاری و قدرتمند تولید شده اند.
شما با استفاده از این پهپادها میتوانید درآمد بسیار زیادی کسب کنید.
تیم عرضه، خدمات و پشتیبانی ما از روز اول و تا همیشه در کنار شما خواهند بود.
الان بهترین فصل شروع کار است.
کافی است با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
09925482921

nasiri
نور، رطوبت، تعادل مواد غذایی، درجه حرارت، محیط مناسب رشد ریشه، تهویه مناسب خاک، عدم وجود مواد مضر و آفات
کودهای ضروری و نقش آنها در تغذیه بهاری درختان
کود اوره، کود 20 20 Npk 20، کود کلسیم، کود آهن، اسید هیومیک
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09925482920 تماس بگیرید.

کشاورزی در استان هرمزگان

rakhshani
با این روش برای همیشه از شر مورچه ها خلاص به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، حتما بارها برایتان پیش آمده که در مواقع خاصی از سال در گوشه ای از خانه لایه سیاهی را مشاهده می کنید و با نزدیک شدن به آن می ببینید که مورچه ها حمله کرده اند. بنظر می رسد مورچه ها حشرات آرام و بدون دردسر هستند ولی وقتی تعدادشان زیاد می شود و به مواد غذایی و یا حتی مزارع هجوم میبرند افراد را کلافه می کنند.راه های مختلفی برای از بین بردن همیشگی مورچه ها وجود دارد یکی از راه های از بین بردن مورچه ها موادشیمیایی و سمی هستند که ممکن است خطرات زیانباری را به وجود بیاورد. از راه های دیگر برای از بین بردن همیشگی مورچه ها روش های معجزه آسای معمولی و راحت هستند. با روش های معجزه آسا برای از بین بردن همیشگی مورچه ها با ما باشید.
روش های طبیعی و ساده برای از بین بردن مورچه ها
1. دفع مورچه با دارچین: دارچینراهی موثر برای از بین بردن مورچههای خانگی است. در واقع بوی آن مانع ورود مورچهها به خانه و آشپزخانه شما میشود.
با توجه به مطالعه 2014 که در مجله بین المللی انتشارات پژوهشی و علمی چاپ شد، اسانس دارچین نتایج مثبتی در فعالیت دفع و حشره کشی دارد.
¼ تا ½ قاشق چایخوری اسانس دارچین را به یک فنجان آب بیافزائید. یک توپ پنبه ای را در این محلول بغلطانید و در مناطقی که ممکن است مورچه وارد بشود قرار بدهید. این کار را روزانه یکبار تکرار کنید تا تمامی مورچه ها بروند.
همچنین می توانید دارچین و میخک را نزدیک نقاط ورود قرار بدهید.
توجه: از اسپری اسانس دارچین به صورت استراتژیک در نقاط آلوده به مورچه استفاده کنید.
2. دفع مورچه با سرکه سفید: سرکه سفید امواج خاصی را به سوی مورچهها روانه میکند. آن ها نمی توانند بوی تند سرکه سفید را تحمل کنند. علاوه بر این، بوی سرکه مسیر آنها را میپوشاند و باعث میشود آنها جهت خود را از دست بدهند.
مقدار مساوی سرکه سفید و آب را مخلوط کنید. محلول حاصل را در بطری اسپری بریزید. این محلول را در اطراف قرنیزها و دیگر نقاط ورودی بپاشید. پس از یک ساعت، با استفاده از حوله کاغذی مرطوب مورچه را پاک نموده و دور بریزید. یکبار در روز این کار را تکرار کنید تا مورچه ها به طور کامل بروند. همچنین میتوانید از این محلول سرکه برای تمیز نمودن کف، لبههای پنجره و سکوی آشپزخانه جهت جلوگیری از تجمع مورچه ها در این سطوح استفاده نمائید.
3. دفع مورچه با براکس: براکس برای مورچه ها سمی می باشد و به فرار آن ها از خانه و باغ شما کمک می کند. مورچه ها جذب آن شده و به هنگام بلع، میمیرند.
مقادیر مساوی از براکس و ژله غذایی را ترکیب نمائید و آنرا بر روی صفحه تخت قرار بدهید جایی که مورچه ها وجود دارند. در روش دیگر، براکس را با شکر دانه ریز به نسبت 1:3 مخلوط کنید. آب کافی جهت قوام شربت مانند به آن بیافزائید. این خمیر را در مناطقی که مورچه وجود دارد قرار دهید. گزینه دیگر تهیه خمیر با مقادیر برابر براکس، آرد ذرت و چند قطره آب است. خمیر را در مناطقی که مورچه وجود دارد قرار بدهید.
توجه:در حالی که براکس سمی می باشد، دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی قرار بدهید.
4. دفع مورچه با لیمو: برای ضد مورچه نمودن آشپزخانه و دیگر نقاط خانه خود، از لیمو استفاده کنید. بوی لیمو مورچهها را ترسانده و خاصیت اسیدی آن، مسیر مورچهها را میپوشاند.
مقداری آب لیمو را به آستانه در، لبه پنجره و دیگر نقاط احتمالی بمالید. گزینه دیگر قرار دادن چند قطره اسانس لیمو بر روی توپ پنبه ای و قرار دادن آن ها در کابینت ها و دیگر نقاط مورد نیاز میباشد. برشهای کوچکی از پوست لیمو را در اطراف ورودی فضای باز قرار بدهید.
از این روشها به مدت چند روز استفاده نمائید تا مورچه ها به طور کامل بروند.
5. دفع مورچه با نعناع: نعناع دافع طبیعی حشرات است که به صورت موثر مورچهها را دور نگه میدارد. مورچهها از بوی تند آن متنفر هستند؛ زیرا بوی تند نعناع قابلیت بویایی آنها را مختل مینماید. بنابراین نمیتوانند منابع غذایی را شناسایی نمایند.
10 قطره اسانس نعناع را به 1 فنجان آب بیافزائید. محلول را به تمامی نقاطی که مورچهها وجود دارند بپاشید. این روش را دو بار در روز تکرار کنید، تا زمانی که مورچهها به صورت کامل بروند. مقداری نعناع خشک را اطراف درها، ورودیها و زباله دانیها جهت دفع مورچهها بپاشید.
حتی میتوانید گیاهان نعناع را در باغچه خود پرورش بدهید.
6. دفع مورچه با خیار پوست کنده: یکی دیگر از ترفندهای قدیمی جهت رهایی از مورچه پوست خیار است. مورچهها نفرت طبیعی از خیار دارند، زیرا نمیتوانند مزه آن را تحمل نمایند. خیارهای تلخ بهتر هستند، اما میتوانید از خیارهای معمولی نیز استفاده کنید.
پوست خیار را بگیرید. تکههای پوست را در تمامی مناطقی که مورچه وجود دارد قرار بدهید. آنها را با پوستهای تازه در روز تعویض کنید و این کار را تا زمانی که مورچهها بروند تکرار کنید.
7. دفع مورچه با فلفل قرمز: فلفل قرمز دافع موثر مورچه است. ماهیت قوی فلفل قرمز، سیگنالهای شیمیایی که مورچهها جهت رسیدن به غذا دریافت مینمایند را از بین میبرد. بدون علامت مناسب، مورچهها قادر به زنده ماندن نبوده و بنابراین به دنبال مکان جدیدی برای زندگی میگردند.
پودر فلفل قرمز را در مناطقی که مورچه وجود دارد بریزید. همچنین می توانید مقادیر مساوی از فلفل قرمز و پودر زردچوبه را ترکیب نموده و آنها را در تمامی مناطق جهت ایجاد موانع ناخوشایند برای مورچهها بریزید.
8. دفع مورچه با صابون مایع: صابون مایع همچنین دافع موثر مورچه است. این ماده شوینده منجر به خفگی مورچهها شده و آنها را نابود میسازد. از این روش میتوانید برای از بین بردن سوسک نیز استفاده کنید.
1 قاشق چایخوری صابون مایع و جوش شیرین را در یک فنجان آب بریزید. این محلول را در سرتاسر مناطقی که مورچه وجود دارد بریزید. بطری اسپری را با یک بخش صابون مایع و دو بخش آب پر کنید، سپس به طور کامل تکان بدهید. مخلوط را در سرتاسر مناطقی که مورچه وجود دارد بپاشید. پس از چند ساعت، مورچههای مرده را با دستمال مرطوب پاک کنید.
برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ رخشانی تماس حاصل نمائید

rakhshani
25 گیاه آپارتمانی شگفت انگیز که هوای داخل منزل تان را تصفیه می کنند
اگر به ایجاد فضای آرامش بخش و سالم در منزل، محیط کار و ادراه خود اهمیت می دهید پیشنهاد می کنیم حتما به لیست گیاهان آپارتمانی نگاهی بیندازید! گیاهان سبز علاوه بر این که جلوه و زیبایی خاص و طبیعی به دکوراسیون منزل می بخشند به کاهش استرس و تنش محیط اطراف خود کمک کرده و با تصفیه و پاک سازی هوا از بروز انواع مشکلات تنفسی و عمومی بدن جلوگیری می
1. گل داوودی

گل داودی یا داوودی از زیباترین گیاهان خانگی زینتی با گل های خوش رنگ و لعاب است. اگر از آب کافی و خاک مساعد استفاده کرده و مکان آفتاب گیر برای نگهداری گل داودی در منزل داشته باشید مراقبت از آن بسیار راحت خواهد بود و جذابیت و طراوت فوق العاده ای به فضای منزل شما خواهد بخشید.
نقاط قوت
گل داودی از بهترین گیاهان خانگی برای تصفیه هوا است که ترکیبات سمی موجود در هوا از جمله آمونیاک، بنزن و فرمالدئید را از بین می برد.
معایب
برگ گل داوودی برای کودکان و حیوانات خانگی سمی است.
معمولا به سختی دوباره گل می دهد.
در ادامه با کوکا همراه شوید تا با 25 گیاه زینتی و پرطرفدار آپارتمانی به همراه عکس، نقاط قوت و معایب آشنا شویم.
جالب است بدانید، برخی از این گیاهان آپارتمانی را ناساجهت پاک سازی هوای داخل منزل پیشنهاد کرده گل عنکبوتی از گیاهانی است که رشد خوبی داشته و خاک مرطوب را دوست دارد اما اگر گاهی آبیاری کردن آن را فراموش کنید شما را خواهد بخشید!
بهتر است گل عنکبوتی را در مکانی با نور زیاد یا متوسط اما غیر مستقیم نگهداری کرده و در فصل بهار و تابستان دو بار در ماه به آن کود دهید.
نقاط قوت
گیاه عنکبوتی برای تصفیه هوای آپارتمان عالی است و بنزن، مونوکسید کربن، فرمالدئید و زایلن موجود در هوا را پاکسازی می کند.
این گیاه برای حیوانات خانگی ضرری ندارد.
گیاه فیکوس از گیاهان پرطرفدار با ظاهر جالب برای خانه های آپارتمانی و بخصوص دفاتر کار است. این گیاه ترجیح می دهد از نور غیرمستقیم خورشید بهره برده و خاکش مرطوب باشد، همچنین توصیه می شود گاهی با اسپری آن را مرطوب کنید.
نقاط قوت
گل فیکوس برای پاکسازی و تصفیه هوای خانه عالی است.
با توجه به ظاهر خاص آن، به راحتی به نقطه کانونی اتاق تبدیل خواهد شد.
در مقالات بعد به گیاهان دیگر اشاره میشه

razaghi
🔵درباره پهپاد 10 لیتری سیرنگ بیشتر بدانیم؟
🟢پهپاد 10 لیتری سیرنگ همچون مدل های دیگر دارای 2 نازل میکرونر میباشد.
🟢وزن خالص این پرنده حدود 10.5 کیلوگرم و وزن برخاست آن حدود 22 کیلوگرم است.
🟢این پرنده با 2 نازل خود، عرض پاششی حدود 3.5 الی 5.5 را دارا است و در هر ساعت حداقل 4 هکتار را سمپاشی میکند.
🟢ارتفاع پروازی پهپاد 10 لیتری سیرنگ از صفر الی 30 متر است البته ارتفاع پروازی این پرنده محدودیت ندارد اما به دلیل الزامات امنیتی محدود شده است.
🟢پهپاد های 10 لیتری سیرنگ در ابعاد 45x130x130 عرضه میگردد
با ما همراه باشید
👇👇👇👇👇👇👇👇
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس با شماره ۰۹۰۲۰۳۹۹۰۳۱

افات سیر

mvali
بیماری و آفات مهم نهال گیلاس:
آفات و بیماری های نهال گیلاس انواع زیادی دارند.و ما در این پست برای شما از مهم ترین آن ها صحبت خواهیم کرد. حشرات چوب خوار از آفات مهم درختان می باشند. تنوع گونه ها.و شدت حمله آن ها ارتباط.زیادی با شرایط اقلیمی دارد.بدین معنی که آفتاب فراوان و شدید.باعث تبخیر سطحی بسیار زیاد دشده و.نهایتا به علت فقدان آب کافی تغییراتی.در کمیت و کیفیت شیره گیاه به وجود می آید.و باعث می شود که حشرات چوبخوار.از فاصله دور قادر به تشخیص.این درختان باشند.
آفات چوبخوار درختان شامل گونه های زیادی هستند که از مهمترین آنها می توان به پروانه فری، سوسک سرشاخه خوار رزاسه، سوسک چوبخوار سارتا و سوسک های طوقه و ریشه اشاره کرد.

rakhshani
بررسی آفات و بیماری های توت فرنگی
توت فرنگی، این میوه خوشگل و خوشمزه، اگر مورد محافظت قرار نگیرد، به زودی از پا در خواهد آمد. اگر قصد کاشت این میوه را دارید به مقاله “دنیای اسرارآمیز کاشت توت فرنگی” مراجعه کنید. بیماری توت فرنگی نیاز به شناسایی و درمان دارد. مطمأناً دغدغه بسیاری از کشاورزان و گلخانه داران و همچنین سایر فعالان این حوزه، آشنایی با راه های پیشگیری و درمان بیماری های رایج توت فرنگی و آفت های توت فرنگی می باشد. در این مقاله ما قصد داریم به این مهم، بیشتر بپردازیم.
۲ مورد از رایچ ترین بیماری های توت فرنگی:
ابتدا به طور خلاصه به بررسی ۲ مورد از رایج ترین بیماری های توت فرنگی اشاره میکنیم. سپس در ادامه سعی می کنیم به سایر بیماری ها نیز، به صورت موردی اشاره کنیم.
سفیدک پودری توت فرنگی
سفیدک های پودری روی برگ ها، گل ها و میوه ها نمایان شده و بسیار رشد می کنند. این سفیدک ها پشت برگ های جوان به صورت تورهای سفید رنگ کرکی دیده می شوند. رطوبت حاصل از شبنم، باران و یا محلول پاشی اگر بیش از اندازه کافی باشد سبب می شود که بیماری سفیدک پودری بیشنر شود و شیوع این بیمار با رطوبت نسبتاً بالا و دمای متوسط رابطه مستقیمی دارد. به طور کلی در کشت توت فرنگی در گلخانه احتمال سفیدک های پودری شدیدتر است و دلایل آن نیز شدت نود پایین بوده و همینطور میزان رطوبت بالاتر است. اولین و اصلی ترین راه مقابله با بیماری توت فرنگی مربوط به سفیدک های پودری پرورش ارقامی است که به صورت ژنتیکی در برابر بیماری سفیدک پوردی مقاومت دارند. می بایست از زمان تولید نشا، بیماری سفیدک پودری که یکی از آفت های توت فرنگی است مورد کنترل قرار بگیرد. این برنامه ها به واسطه سمپاشی و ضدعفونی کردن سبب افزایش مقاومت می شود و بیماری توت فرنگی را کاهش می دهد.
کمبود مس از مواردی است که سبب ایجاد کپک های خاکستری و سفید رنگ می شود. علائم کمبود مس مانند کمبود گوگرد است و سبب می شود که بخشی از برگ ها به رنگ سفید در آید و یا یک سری دانه های پودری سفید روی برگ ها و رگبرگ ها ایجاد شود و در کناره های برگ نیز رشد داشته باشد. حد بحرانی برای این بخش ۵ پی پی ام ارزیابی شده است.
برای اطلاعات بیشتر بررای سمپاشی با پهپاد با شماره ۰۹۱۹۸۶۰۴۰۴۶ تماس حاصل فرمائید.

اسید هیومیک
تازه های وبسایت


✏️راهبردهای دفاعی در کنه های تارتن (خانواده Tetranychidae)✏️
🟢قسمت اول
🟢برای شایستگی هر موجود زنده، ناتوانی در تشخیص دشمنان طبیعی معمولاً از ناتوانی در یافتن غذا زیان آورتر است. به همین خاطر موجودات، دنیای پیرامون خود را جست وجو و با استفاده از محرکهای بویایی (شیمیایی)، بینایی و شنوایی، خطر شکارگری و حضور رقیب را درک می کنند. در این بین، محرکهای بویایی از مهمترین راههای اطلاعاتی اند.
🟢محرکهای بویایی دو گروهند:
1. مواد فرّار (Volatile) که بدون تماس درک میشوند
2. مواد غیر فرّار (Nonvolatile) که فقط پس از تماس مستقیم قابل درکند.
🟢محرکهای موثر در درک حضور رقیب معمولاً فرومونها هستند اما اگر رقیب، فردی هم گونه نباشد مواد دیگری غیر از فرومون در شناسایی آنها نقش دارند.
🟢محرکهای موثر در درک خطر شکارگری به دو گروه تقسیم میشوند.
🟢گروه اول، کایرومونها (Kairomones) هستند که به صورت نشانهای مستقیم از خود شکارگر، فرزندان آن و محصولات تولید شده توسط آنها مانند فضولاتشان ناشی میشوند.
🟢گروه دوم، فرومونهای
هشداردهنده (Alarm Pheromones) هستند که به صورت نشانهای غیر مستقیم از افراد هم گونه هشدار داده شده،
آسیب دیده و مرده حاصل میشوند.
----------------
بهترین راه مبارزه با آفات و بیماری استفاده از پهپاد های کشاورزی سیرنگ هست.
برای تماس با کارشناسان ما با شماره زیرارتباط برقرار کنید.
09039574929

بیماری آتشک

خسارت پروانه مینوز گوجه فرنگی (Tuta absoluta) بر گوجه فرنگی + تصاویر
پروانه مینوز گوجه فرنگی (Tuta absoluta)از مهمترین خسارت زا ترین آفت گوجه فرنگی می باشد. به طور عمده این آفت به برگها و میوه ها خسارت میزند، اما میتواند روی ساقه، جوانهها و گلها سبب از دست رفتن محصول تا حد 100 درصد شود (Lietti et al., 2005). مهمترین مشخصه ی آفت، دالان های لکه تاولی روی برگ است. درون این تونل های ایجاد شده توسط لارو، لاروها و تودههای سیاه فضولات دیده میشود. در خسارت زیاد، برگها کاملاً پژمرده شده و به دلیل بدشکلی ایجاد شده از تونلها، فتوسنتز کاهش مییابد (Suinaga et al., 1999). لاروها با نفوذ به گیاه علاوه بر ایجاد تونل سبب ورود بیمارگرهای ثانویه و پوسیدگی میشوند. لاروها تنها از بافت مزوفیل تغذیه میکنند و اپیدرم دست نخورده باقی میماند. گوجه فرنگی در هر مرحله رشدی ممکن است مورد حمله این آفت قرار بگیرد ولی در سیب زمینی فقط بخش های هوایی مورد حمله قرار میگیرد (Caffarini et al., 1999). خسارت مستقیم آفت منجر به کاهش ظرفیت فتوسنتز و سطح تولید شده و خسارت غیرمستقیم توسط بیمارگرهایی که در بافت گیاه و میوه وجود دارند باعث آلودگی های ثانویه میشود (Tropea Garzia et al., 2012).
بهترین راه مبارزه با آفات و بیماری استفاده از پهپاد های کشاورزی سیرنگ هست.
برای تماس با کارشناسان ما با شماره زیرارتباط برقرار کنید.
09039574929

شگفتی های طبیعت
در اندامک های بازومانند مودار در انتهای بدن لارو سن آخر پروانه بال سفید،Angled sunbeam، علاوه بر نقش دفاعی در برابر دشمنان، متصاعدکننده مواد فراری نیز میباشند که به عقیده پژوهشگران، این مواد نیز نقش دفاعی و هشدار دهنده دارند.

آفات مهم نیشکر

کنترل علف های هرز هویج
همکاری با سیرنگ

سیرنگ در استان های مختلف، نمایندگی اعطا می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را با دقت تکمیل کنید و منتظر تماس سیرنگ بمانید.
پیام سامانه
بستن
در حال اتصال به سرور
اطلاع رسانی سرور
بستن
اجرای موفق
بستن
اجرای ناموفق
بستن
بروز خطا
بستن